Lhář

Lhář

Anotace: je vždycky naše druhá tvář

Dvě tváře
proti sobě hledící
avšak jedno
srdce nosící...

Pravou tvář
prý máš
jen se mnou,
proč tedy nechodíš
pouze s tou jednou...?

Místo toho
jiné balamutíš,
svou druhou tváří,
která naše přátelství
tolik maří.

Štěstí své máš
již dlouhou dobu,
proč tedy hledáš,
nové štěstí
zas a znovu?

Mně vyčítáš,
že své pocity
najevo dám,
ale aspoň
svou pravou tvář
naplno ovládám.

Neumím se dívat
na svou druhou tvář,
co působí mi bolest,
protože je lhář.
Autor januve, 05.07.2009
Přečteno 269x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, 6thSun, labuť, staruska, Isquieasuus, Oťas, Mbonita, WAYWARD, Elisha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji... Ale byla bych radši, kdyby ta inspirace nebyla z RL =(

06.07.2009 01:19:00 | januve

krásná básenka,.........fakt

06.07.2009 01:12:00 | Oťas

............nemá co dodat ten který o tom něco ví

05.07.2009 22:38:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí