V ZOO

V ZOO

Anotace: ironická

Husův svátek, to je slávy!
Hlavně že je volný den.
Ani nevím, kdy žil, co chtěl.
Snad jen, že byl upálen.


A co s volným pondělím?
Že se hloupě ptám.
Do ZOO si vyrazím,
kameru už mám.


Ten lev nějak pelichá,
točí se k nám zády.
Opice se skrývají,
nefotí se rády.

Medvěd prý je šmatlavý,
paní se mu směje.
Museli ho zakoupit
někde z výprodeje.

Sloni zase nedorostli,
lachtani jsou líní
a tamhleta šimpanzice
připomíná tchýni.

Zapomínám na focení,
naslouchám těm řečem.
Před hloupostí bohužel
nikam neutečem.
Autor Teop, 07.07.2009
Přečteno 258x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Divoženka1, vodnař, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Psavec, Kapka, Špáďa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U nás pršelo a tak v nostalgickém dni jsem se vrátila ke čtení básní, velmi jsem se pobavila a od srdce zasmála, vtipné a moc hezké.))

06.07.2010 17:07:00 | carodejka

Pobavila. Zejména ta sloka s tchýní...

07.07.2009 12:06:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí