Nová žehlička

Nová žehlička

Anotace: Co trochu rýmů k praktickému dárku??

Už jsem Tvoje, jak sis přála,
všechno prádlo vyžehlím,
doteď s žehlením sis hrála,
teď spolu tvoříme tým.

Se mnou zvládnou žehlit děti,
manžel, děda, babička,
všichni si mě zamilují,
jsem úžasná žehlička.

Zvládnu žehlit, napařovat,
kropit, měnit teplotu,
budeš v duchu tiše žasnout,
oceníš tu rachotu.

Zbude Ti teď spousty času,
na sebe i nejbližší,
vždycky budeš odpočatá,
což ostatní potěší.

Můžeš si hrát s dětmi svými,
nebo v noci s manželem,
žehlení bude vždy snadné,
už to nebude zlý sen.

Těším se až uchopíš mě,
do své ženské ruky své,
vyžehlíme spolu všechno
i starosti manželské.

Až Ti manžel začne vadit,
dej mně jemu do ruky,
poddám si ho pěkně z gruntu,
uvidíš ty pokroky.

Pokropím ho pěkně shora,
nebo spařím odspodu,
bude se už držet doma,
vynechá i hospodu.

Tak už pojď půjdeme spolu
vyžehlit to prádlo jen
jsem opravdu skutečný dar,
ne jen vytoužený sen.


Tvoje nová žehlička
Autor hypertenze, 07.07.2009
Přečteno 377x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, doktor srdcí, BArBArKO, kroužek, darkday, Tacca, hezule, Radek.oslov.Šafárik, Markéta Hl., labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..:-))

16.07.2009 10:00:00 | Tacca

je to dobrý pomocník,mám na to ochotné lidi

07.07.2009 16:10:00 | Radek.oslov.Šafárik

taková žehlička na průšvihy se hodí

07.07.2009 13:28:00 | Markéta Hl.

To vypadá, že budeš trávit i víc času na Literu, viď? :o))

07.07.2009 13:24:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí