Kdo jsem?

Kdo jsem?

Anotace: -

Jsem jako kulka která vrtá něčí hlavou
na straně levé zda vyjít má tou pravou
svědomí muže co topí kočky v pytli
i pocit úlevy když při činu jej chytli

jsem démon který v noci straší vaše děti
ta vráska ve tváři v jejich jinak hebké pleti
obrazem co ho ke zdi otočili lícem
jsem černou ovcí a Ďábel je mým strýcem

jsem páska přes oči i „Pal!" vyřčené v tichu
myšlenka na jídlo při zakručení v břichu
za pláče na poušti já jsem tou ironií
vzpomínka mrtvých na ty kteří ještě žijí

jsem pánem otroků i jejich Mesiášem
jsem přítel s úsměvem a s kudlou pod rubášem
jsem okno řečníka i rvačka na oslavě
jsem vším co nechceš a teď jsem i ve tvé hlavě.
Autor Bolder, 07.07.2009
Přečteno 253x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, Hesiona-Essylt, Acheiron, Kapka, zenge, labuť, Bíša, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty obrazy a příměry jsou fakt dobré, a taky dobře pracuješ s rýmy. Líbí se mi to :)

14.11.2009 12:34:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí