Do útěku...

Do útěku...

Anotace: Utíká to!

Do útěku zbývá vteřin mnoho,
do návratu ještě chvilek pár,
na výsledek čeká kdo dnes z koho,
a na štěstí své manželský pár.

Na dospělost dítě s horkým dechem,
na porážku vítěz,opak též,
a na smrt si život rychlým tepem,
vyhledává nejkrásnější lež.

Úsměv smutek hledá s vroucí touhou,
pláč,kdy konečně už přestane,
a na pravdu celou věčnost dlouhou,
jen to mládí rychle zestárne.
Autor Zdenek, 07.07.2009
Přečteno 260x
Tipy 14
Poslední tipující: Elza511, labuť, Bíša, Psavec, Flamy, WAYWARD, Churry, carodejka, Tacca
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdu máš a proto...je třeba žít dokud to jde a naplno...

08.07.2009 07:49:00 | labuť

...hmm...ST

07.07.2009 20:29:00 | WAYWARD

Hezke a pravdive.

07.07.2009 20:07:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí