Schizofrenní klon

Schizofrenní klon

Anotace: my blíženci víme...opět text pro sešLOST

On je můj klon,
Co mívá k depresím sklon,
Je to démon s křídly anděla,
Malý Napoleon co z žádné velkou bitvu udělá,ááá.

On se směje, když já pláču,
On sedí a já skáču,
On je ze všech rváčů, tím největším,
A já v klidu spím.

Nějaké hlasy slyším,
Tak se otočím, ale nikdo nemluví,
To je on, můj schyzofrenní klon,
To je on, můj depresivní sklon.

On nemá žádné svědomí,
Utíkám, ale on mě dohoní,
Schovám se ve větvích,
Ale on je ulomí a já k zemi padám.

A já k zemi padám,
Na příč svým představám o životě,
Tak už dost já se vzdávám,
Neboť jsem uvězněn v ostnatým drátě,
Proklatě.

Dvě osoby v jednom těle,
Syndrom všech blíženců,
Jeden smutně druhý vesele,
Jeden ukecaně a druhý bez keců.

On se směje, když já pláču,
On sedí a já skáču,
On je ze všech rváčů, tím největším,
A já v klidu spím.
Autor filion11, 07.07.2009
Přečteno 211x
Tipy 6
Poslední tipující: Arret, jedam, Flamy, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí