Zahrada zázraků

Zahrada zázraků

Anotace: ...

V zahradě zázraků,
tma kreslí do mraků,
jen pojďte dál, není to daleko.

Před spaním, když děti schoulí se pod dekou,
pan Sen je zve ke vstupu dál,
až tam, kde bydlí mocný pan král,
princezna, kouzelník, skřítkové, víly,
hejkálek s bludičkou
za chvilku maličkou
s náručí kopretin
vyženou z duše stín,
všichni jsou tu, aby smutnění smyli.

Na křídlech motýlů tajemství letí,
barevné touhy a přáníčka dětí.
Jak mořská hladina přání se pění,
zahradou zázraků je dětské snění.
Autor Pevya, 07.07.2009
Přečteno 279x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Koza, synanceia, Holis, Jenda P., Akrij8, Juraj Hrom, Elza511, jedam, divoska_jaja, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná, líbí...*:)

11.05.2010 11:50:00 | PIPSQUEAK

V ní kvetou dětské sny barvami duhy
mámy jim plétají barevné stuhy
do vlasů, do kytic a do všech přání
nevěříš? Podívej, leží Ti v dlani..

04.04.2010 18:47:00 | Koza

Úžasně krásná nálada...ST

14.08.2009 22:38:00 | Elza511

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí