SbOhEm

SbOhEm

Anotace: Asi to nedává smysl....ale tak co už...

Nechal jsi mě tady samou,
a já stále v domění,
že jednou zase příjdeš za mnou
a já ucítím tvé obětí.

Nezapomenem na tebe,
to ti vážně slibuju,
snad na nás budeš koukat z nebe,
za vše ti teď děkuju.

Zasloužil sis lepší život,
také lepší kamarády,
proč to bylo všechno težší
než jsme si my myslely?

Prostě si odešel
a bez rozloučení,
neřekl si ani "čau",
je to hnusné pomyšlení,
že jsi v nebi teďkom sám.

Nikdy nemohla jsem tě mít,
co jsem si to namlouvala
Ty si mě nemiloval,
ty jsi miloval prostě jí!

Za to jsem jí nesnášela,
bylo to ale neprávem.
ona si tě zasloužila,
kvůli tebe plakala
a byla vážně zoufala.
Autor Vanesska, 08.07.2009
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí