Černé myšlenky

Černé myšlenky

Anotace: ponurá nálada

Jak mouchy na zdechlinu slétají se
myšlenky černé jako kolomaz
příšery temné chechtají se
říkají hlavu sobě sraz.

Smrt je prý to s čím smířit se nám nechce
nač se však ještě dále bát
příšery na hrobech když křepčí křepce
můžem si dovolit se smát.

Kéž byla by smrt konečně už k mání
bych věčným snem jen mohl spát
když svět již dávno není k milování
jít na hřbitov a tam si lože stlát.

Ve světě temném nemohu už více
než pohřeb sobě vystrojit
až konečně už dohoří má svíce
smrti má družko nech mě s tebou jít.
Autor Skalsky Pavel, 09.07.2009
Přečteno 307x
Tipy 11
Poslední tipující: nejsembásník, kuskus pruhovaná, stravla, Tomáš Kallai z Hromova a Vlkova, Bíša, Psavec, Markéta Hl., Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až přiblíží se ten čas nebytí
až černá paní rukou pokyne
pak začnem smlouvat
"nech mne ještě žíti"
jazykem hbitým,jako hokyně

16.07.2009 20:50:00 | stravla

krásná poesie

14.07.2009 00:05:00 | Tomáš Kallai z Hromova a Vlkova

pěkná, ale ach tak temná

09.07.2009 18:13:00 | Markéta Hl.

jsi čistý melancholik a básník tmy
ST

09.07.2009 16:55:00 | Mbonita

Básnička je hezká, ale Ty myšlenky móóóc černé...

09.07.2009 14:36:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí