Řád je mrtev!

Řád je mrtev!

Anotace: 9.7.2009 - 5:30 (opravdu krušné ráno)

Myslíš si
že svět má svůj řád -
rodí se děti
a umírají staří.

Kde je ten tvůj řád
když sousedka odvedle
které je 105
klidně si žije,
řádu navzdory
a zatím umírá
dítě matce?

Proč to dělá?

Copak neví
že je tu řád
podle kterého
má život mít před sebou?

Hlavně to neříkej
matce toho dítěte
protože je to ona
kdo nadává na Boha,
kdo nechápe
proč má ona sama žít
a proč...

Docházejí slova
dochází dech
dítě je mrtvé
a co řád?

Řád je také mrtev!
Autor Jahudka167, 09.07.2009
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vymkli jsme se řádu,už nejsme lovnou zvěří,my ji lovíme a tak to běží

09.07.2009 15:11:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí