Australie

Australie

Anotace: Písničku složila moje nejoblibenější Ruska spěvačka. Ja jsem se to jen snažila přeložit.

Vyprávěj mi o Australii, je to krajně zajímavé.
Možná tady ja zakotvím, zařvu "Zdravím Oceáne!"
Tajemství se stanou jasná, pochopím, stanu se lehčí.
Sama sebe zvednu vzhůru v pažích pruzračnýš pod deštěm.
Povídej mi o ironii, je to krajně zajímavé
Doufám, že je to snad čestné, podezřívám, že prolhané.
Tvoje vůně jsou neznáme.
Vlastně ja tě vůbec neznám. Zatím poprvé mě vidíš.
Ja odpouštím a dopředu. Naopak jen nenávidíš.
Autor Alisa 16, 09.07.2009
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí