V bezmyšlenkovitosti

V bezmyšlenkovitosti

Anotace: ... už nic nebude stejné.

V bezmyšlenkovitosti

Uviděl jsem ji očima plnými studu
a chtěl se rozplynout ve večerní mlze
ztraceného v šeptaných slovech
odzbrojila mě upřímným úsměvem

ten večer byla nádherná jako nebe

Odevzdal jsem všechno co mám
nenechal si ani jeden falešný pocit
potřebuju cokoliv co je její,
abych se mohl nadechnout

a i dnes je nádherná jako růže

ta úzkostlivost je něžnou bezmyšlenkovitostí a
podomácky vyrobená sebevražda všech lží
už nikdy nemůžu být jako předtím,
dostal jsem její rty k svým...
Autor fiXXXer, 09.07.2009
Přečteno 346x
Tipy 18
Poslední tipující: Tacca, Jana M., Psavec, labuť, jedam, sophia92, januve, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vytvořil jsi opět krásnou atmosféru.

10.07.2009 12:52:00 | Jana M.

dech beroucí báseň
něžně vzdychla na mně

09.07.2009 22:37:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí