Hamlet

Hamlet

Anotace: žít či nežít- to je oč tu běží...

V dobách zlých
jak jsou ty dnešní
ten příběh zná snad každý
o lásce, smrti, zradě
začíná na hradbách smrtí krále...

Strýc, ten vrah boha prosí
v srdci však hříchy nosí
ta faleš v jeho duši
klid tam bez výčitek spí...

Žít či nežít, to je oč tu běží
když toužíš se jak Hamlet mstít
Propadnout šílenství jak ten dánský princ

Hamlet ví, pravdu zná
v jeho slovech se nikdo nevyzná...

Chceš být jak Hamlet bláznivý
jak ten Hamlet tajemný
jak ten Hamlet co miloval
jak ten princ co všem lhal? ...

Žít či nežít, to je oč tu běží
když toužíš se jak Hamlet mstít...
Hamlet ví, pravdu zná
v jeho slovech se nikdo nevyzná...
Autor AndyKo, 10.07.2009
Přečteno 398x
Tipy 6
Poslední tipující: Lexisa, ilona, susana načeva, NikitaNikaT., Sleepwalker
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A pak, kdeže je ta pravda, že? Skvěle podané dílko, mně velmi známe, jako že života vystřižené, a tak jen tak krátce jsem si povzdychla, pro lidé hrají si na Hamleta... ST!

12.07.2009 18:33:00 | NikitaNikaT.

Hamlet ví, pravdu zná
v jeho slovech se nikdo nevyzná...

Chceš být jak Hamlet bláznivý..

Jo? Raději být nevědomý, srozumitelný a normální.. :) Nebo né?

11.07.2009 05:51:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí