HRA

HRA

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=EvxS_bJ0yOU&translated=1 hraju tuhle skladbu na klavír a.. vlastně ona mě přivedla na takový myšlenky.. v deštivém letním odpoledni..

Šlápoty světů minulých
V sobě navždy budu mít
A ač nezdá se to
Žádný čin se neztratí

Jak dál
Nechci o tom přemýšlet
To co bude s tím, co je
Nesouvisí

Poslouchat svůj vnitřní hlas
Díky za radu
Jen kdyby nebyl zabalený
Ve vícevrstevné skořápce

Jsem zamilovaná
Do sebe a tohoto světa
Semtam se najde i někdo další
Chci si tady ještě chvíli hrát

Svět je jen malá zkouška duše
Braná bedlivě vážně
Nebála bych se zkusit cokoli
Protože tady je vážná jen smrt (jenom jestli)

A my jako prach vesmíru
Jako členi miliardového davu
Máme právo dělat chyby
A žít podle svých představ

Protože v řadě nekonečné historie
Nebudeme ani první ani poslední
Našimi činy podlými i lepšími
A je jen na člověku jak se sebou naloží

Existuje nespravedlnost
Ale více je tu neschopnosti
Lenosti a nevědomosti
Jsem si tím jistá

___ Tak pojďme žít jedno tohle léto
Ze sta jiných lét našeho života
A pokusit se aby vyčnívalo
A bylo lepší než to minulé!
Autor Thesssinka, 10.07.2009
Přečteno 319x
Tipy 19
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Vlk v rouše, Juraj Hrom, jedam, padající do neznáma, Chancer, Le ver luisant, Bíša, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné...

19.07.2009 15:13:00 | Radek.oslov.Šafárik

st

15.07.2009 22:48:00 | Juraj Hrom

Souhlas..a ten song je briliantní ;-)

11.07.2009 17:56:00 | Chancer

Pěkné... věřím že žádný čin se neztratí.

10.07.2009 20:00:00 | Kapka

moc hezká skladba, ty myšlenky mi k ní sedí...

10.07.2009 19:54:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí