Řeka

Řeka

Anotace: ...

Teče si teče,
plná energie,
nikdo jí neuteče,
u konce, plná nostalgie

jestli odpověď v ní hledáš,
počkej si až se uklidní,
možná za pravdu jí pak nedáš,
vyčkej až se rozední
Autor Sllunce, 10.07.2009
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, Alasea, Elza511, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí