Nezapomeň

Nezapomeň

Anotace: Nezapomeň ...

Dívej se kolem sebe
na rozkvetlou louku.
I na boží nebe.
Ulož si to v mozku.

Bude se ti to
hodit jednou.
Bude-li ti smutno,
vzpomínky vyplavou.

Život je moc krásný
na to, abys jej nevnímal.
Život je natolik úžasný
na to, abys jej prohrával.

Nezapomeň proto, kým jsi.
Nezapomeň na to, čím jsi.
Já cizí pohled na svět nechci!
Já si dělám jen to, co chci!

Nezapomínám na všechno krásné.
Vždyť je to tu tak moc úžasné.
Život je nesmírně omamný,
ale občas bohužel i rezavý.

A…
…a…
… už jsem zase zapomněl,
co jsem vám povědět chtěl.
Autor James Tony, 11.07.2009
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Lailah, Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chvilkové vnímání světa jako krásného místa pro život je nám drahé ještě několik let. nezapomeňme na to :)

05.09.2009 11:19:00 | Lailah

no že život je přeci krááásný :-)

11.07.2009 19:44:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí