Skořápky

Skořápky

Anotace: ...

Skořápky bezjaderné,
rozpraskaná kůže,
nikdy nic nebylo jiné,
lidé jsou živoucí růže.

Za pasem dýky ostrý břit,
to samé pod jazykem,
pod rouškou pravdy ublížit
osudným bylo jim zvykem.

Znečištěné šaty
v řece přeprali,
kolovrátek zlatý
dál příst nechali.

Když přeťali vlákno,
sehnali si nové,
kámen padá na dno,
nebude to jiné.

Když se jádra najdou
tak se dlaně spojí
za lásku a pravdu
bojovat vždy stojí.
Autor Akrij8, 11.07.2009
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: Ariella13, Iva Borecká, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí