Divný stavy

Divný stavy

Anotace: Znáte to?

Třeseš se a nevíš proč.
To tvoje tělo prosí o pomoc.
Ty třeseš se a přemýšlíš
jak svoje tělo obelstíš.
Ale ono je chytřejší než ty
a tak se třeseš celý dny.
Proč tělo je nervózní a ty ne?
Honí se ti v hlavě a čekáš, až to pomine.
Je to jen hloupá nervozita,
nebo máš v hlavě parazita?
Je ti s tím hloupý k doktorovi jít.
Není však jedinej, kdo mohl by tě uklidnit?
Sedíš a čekáš na zázrak
a z tvého těla je třesoucí se vrak.
Autor netopyr333, 11.07.2009
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...máš tipy na přivítanou :)

11.07.2009 14:51:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí