Hlas

Hlas

Často sama sebe tiše se ptám,
co dělám špatně, co dál dělat mám?

Však beznadějné ticho okolím se rozhostí
a slunce ztrácí svůj žár,
moře vysychá,
zbývá jen myšlenek pár

vtom
v květech hledám vůni,
a krása uniká,
když ve vyschlé tůni
srdce naříká

a slza za slzou razí cesty,
když nenápadně putuji mezi městy,
městy z měst, tak vzdáleně blízkých
možná, že
namlouvám si příslib

v to,
co není tak, jak být by mělo,
i když stín z loutek by to tak chtěl
..možná
ano, možná..

kdyby jen směl
na chvíli umlčet svá ústa

tak

nebyla by krajina tak nesmírně pustá,
bez ničeho s ničím, a přec se vším, co ji náleží
...mrtvá - v závoji, shozený pléd

v slzách prosí...

...tak už mě sveď!

d-n-e-s...

-Dnes naposled.............-
Autor padající do neznáma, 11.07.2009
Přečteno 231x
Tipy 23
Poslední tipující: Lenullinka, Holis, Veru, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, strašidýlko-střapatý, Květka Š., Psavec, jedam, Le ver luisant, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stin z loutek...to se mi libi-

14.07.2009 12:22:00 | Veru

Dnes naposled, ale příště už napořád...

12.07.2009 19:26:00 | NikitaNikaT.

Dnes naposled?to by bylo škoda...

12.07.2009 10:16:00 | Květka Š.

také bolavá...

11.07.2009 13:25:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí