Pro Martinku

Pro Martinku

Anotace: :)

Každé ráno když mě vzbudí
v mé postýlce sluníčko,
usměju se na maminku
a těším se na mlíčko.

Když vymění mi máma plínku
tak se svým bráškou rošťačím,
vždycky se s ním nahlas směju,
na bříško se otáčím.

Pak mě šoupnou do kočárku
z něj se na svět koukám,
jsem zvědavá co je kolem
a přitom si broukám.

Zatím bumbám jenom mlíčko
ale už se těším na jablíčko.
Už chci baštit to co máma
když vidím jak si pochutnává.

Dneska mám výročí !!
Je mi půl roku !!!
Tak dejte si frťánka dobrého moku :-))
připijte na zdraví mámo a táto,
vždyť my s bráškou jsme vaše největší zlato.
Autor adinka, 11.07.2009
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: tvoje líčko. ale můj ďolíček, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to je hrozně miloučký, uplně vidím před očima to uculený miminko:o))

11.07.2009 17:25:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí