A když klesají její rty

A když klesají její rty

Anotace: ... nech je klesat hluboko.

A když klesají její rty

A když klesají její rty k těm tvým,
všechny špatné věci se ztratí
čím blíž je její dech k tváři,
tím rychleji podléháš kouzlu
Tvůj osud je vyrytý v její dlani,
nezmůžeš se na jediný špatný pocit
když tě volá to sladké pokušení,
skloň hlavu a řekni si, čím nemůžeš být..

A když uvidíš její upřený pohled,
všechny hvězdy na nebi vyhasínají
závist se spálila včerejší nocí,
dnes můžeš, musíš poslouchat
Do všech tvých ran posílá polibek,
zoceluje tě její zájem, jsi silnější
dokážeš cokoliv, co ti proběhne hlavou
zvedni oči a řekni si, čím můžeš být..

... a tohle není obětování, jsi nestálý
tvé chladné vědomí se nyní těžce plazí
některé věci mohou vypadat lépe než včera
neutíkej odsud, řekni co cítíš, zůstaň...

A když klesají její rty k těm tvým
a ty se utápíš v upřeném pohledu,
ztratíš sebekontrolu, roztrhneš si srdce
dva oddělené světy se spojí slzami
a všechen strach se rozdrolí
A když klesají její rty k těm tvým,
nech je klesat tak hluboko, jak je to jen možné.
Autor fiXXXer, 11.07.2009
Přečteno 280x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, padající do neznáma, sophia92, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ó, ano,
tyto slova,
ten obsah,
ta báseň
to mě vzalo,
krása,
z které
vlhnou oči

11.07.2009 17:52:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Tedy... vím, že se mi Tvá poezie líbila už předtím, ale teď jako by přicházela nová vlna. Možná je to jen tím pártýdenním odstupem a možná taky ne:-) Smekám.

11.07.2009 17:46:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí