Vabank

Vabank

.

.

linoucí se tóny malebných písní
z dalekých zemí
na stěnách promítání z cesty
co nebyla a není

jen stíny tančí bez váhání
v tom nelítostném osobním boji
aniž by měly pochyby
zda riskovat za to stojí

..za to?

snad za lepší zítřky a lásku
která plyne s časem
snad odneseme si vzpomínky na léta
s tichým úžasem

kdy

chyby nebyly k vidění a nenávist
k opomíjení

tak jako tomu vždy bývá

že vyhraje osud
nad všemi a vším

aniž by v šanci ruskou ruletu dal možnost hrát

možná
že..

..by prohrál
a my mohli navždy klidně spát

bez běsů a nočních můr
v objetí láskyplných objetí
štěstěny narození

děkuji
aspoň za to ne-klidné snění
v kterém je všechno
a nic přece není

-možná-

mezi hranami opovržlivých prokletí
vracím se zpět o celé století

svůj osud
nechávámm tiše spát

jen ať si hraje...
...vabank?

s-n-a-d.........

.
Autor padající do neznáma, 11.07.2009
Přečteno 248x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, Veru, zlomený a nanicovatý -__-, Mbonita, NikitaNikaT., bejbyyyy, WAYWARD, Psavec, Bíša, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...krasna...a vsechno je to stejne jenom o nahode, ktery v jistym okamziku pomuzeme my sami :o) :- o

14.07.2009 12:19:00 | Veru

Velmi působivé a úchvatné dílko... které další komentář nepotřebuje. Upřímné, s nádechem smutku, ale jisté boje, protože každý den bojujem o své místo, s osudem, životem jako takovým...

12.07.2009 19:24:00 | NikitaNikaT.

úžásná
dechberoucí
směkám klobouk

11.07.2009 20:15:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí