Na konci času

Na konci času

Anotace: Tak todle jsem napsala když mi umřel poslední prarodič.

Časně život s časem končí,častěji se známý loučí.
Do černého strojí se, s pláčem soustrast poví se.
Vzpomínka se na něj řekne a jak dlouhý život žil,
než nás navždy opustil.
Byl to manžel,táta,děd, smrti nelze odpouštět.
Měl nás všechny hodně rád,teď zůstaneš navždy spát.
Autor Markulka, 12.07.2009
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí