Neděle

Neděle

Anotace: právě dnes

Domenica - to přece není dívka, ne
a přece je!
Má barvu broskví, vůni moře,
oči olivy zelené.
Domenica - je neděle.

Sunday - orientální tanečnice,
strhne vás s sebou do víru,
/nevěřte jí/ je rozkošnice
a všeho ráda přes míru.
A svede i ty nesmělé
Sunday - je neděle.

Neděle - jak zní to prostě
a přece nepodobná
žádnému z všedních dnů.
Nedělní ráno - poví vám kdo jste,
nedělní odpoledne - je plné snů.
Když večer nachýlí se - je konec
a přece začátek,
kdo v konci pomýlí se
ať začne znovu
a nevrací se nazpátek.
Autor hašlerka, 12.07.2009
Přečteno 375x
Tipy 17
Poslední tipující: zenge, PIPSQUEAK, Agniezka, Holis, enigman, Sleepwalker, Duhová, Květka Š., kroužek, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kupředuuu :o)

10.12.2009 13:37:00 | Agniezka

prostopášná i když nic nedělá...

26.11.2009 12:52:00 | enigman

právě dnes-je neděle,
zde začíná doba,
kdy končí to veselé
-nedělní nicnedělání-

18.10.2009 22:40:00 | Duhová

Právě dnes, právě teď a tady... si to čtu :o) Dobré.

12.07.2009 19:08:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí