Na půl cesty do nebe

Na půl cesty do nebe

Anotace: ... stále nedočkavě kráčím.

Na půl cesty do nebe

Pohladím tvář,
pohladím rameno a
zkusím se neutopit
v něžném pohledu

Jako malý kluk
odzbrojený dotykem
skrytý ve vlídné dlani
proskakuju studem

nemůžu chtít víc
nemůžu si pomoci

Pohladím hebkou tvář
a dotknu se sladkých rtů
prohlídnu šedé mraky a
zeptám se pohledem, kde jsem

nemůžu chtít víc
mám tebe, mám tebe.
Autor fiXXXer, 12.07.2009
Přečteno 265x
Tipy 12
Poslední tipující: Stoneman, labuť, ziriant, Gregy, sophia92, hanele m., Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

miloučká

12.07.2009 22:11:00 | hašlerka

sěkuji, hladíš mě slovíčky

12.07.2009 18:04:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí