Motýlkům vstup zakázán.

Motýlkům vstup zakázán.

Anotace: Mé pocity z poslední doby.

Motýlků stádo už nějaký čas
do břicha mého má propadlý pas.
A kamarádi mí z celní správy
radí, ať průchod dám s všemi právy.
Já však jsem poslední dobou
xenofobní jaksi.
Motýlům že bych průlet dal?
Když, tak za vysoké taxy.
Hmyz nemá být mi v břichu správcem,
když sova v hlavě mé je hmyzožravcem.
Tak logicky se žádný motýlek
neubytuje v můj hotýlek.

Říká mi jeden blízký přítel,
že utahovat vodu vřídel
je věc velmi, velmi nebezpečná.
Já mu však říkám, že vodu chladím,
pouštím malý pramínek,
a tak je voda náhle jakoby netečná.

A on se zlobí. Nerozumí.
A já ho chápu. To ještě umím.
Autor Slovánek, 12.07.2009
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Gudula, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zajímavé

12.07.2009 22:34:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí