Záhony záhuby

Záhony záhuby

Anotace: lala

Vzkvetla smrt na záhoncích lenosti.
Krásné někdy, pracoval jsem nedosti.
Krásné někdy, když v nich brouzdala se
štíhlá v pase.

Někdy, dřív anebo zítra.
Noci, dni anebo jitra.
Ne nebo ne. Ano či ano. Hano, Hano.
Slunce lehlo uštváno.
Autor ludmil, 13.07.2009
Přečteno 257x
Tipy 12
Poslední tipující: Koskenkorva, Xindy, carodejka, labuť, Psavec, Gudula, nejsembásník, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí