Smaragdové oči

Smaragdové oči

Anotace: ... pláčou v nepřítomnosti skrz mříže.

Smaragdové oči

Pavouci slézají z koutů na podlahu a
ona jen sedí a počítá jejich kousnutí
skutečné zlo se schovalo do tmy a
dívá se na utrpení dívky, kterou miluje
oni ví, že všechny její sny se zabily
oni ví, že dnešek byl jiný den a
tenhle svět už nikdy nebude stejný

Viděl jsem bílé pláště a slyšel dětský křik
nevěděl jsem, proč jsem tady a musím to zažít
nikdo mě neviděl a já se strašně bojím
kdo je na řadě? kdo je napsaný na seznamu?
v knize ztracených je moje jméno,
ale já stále věřím, že mi někdo odpustí
zapomenu všechny rány do srdce a
z dlaně upustím svou dýku, když můžu odejít

... stále mám v hlavě ten obrázek její tváře,
když jsi uvědomila svůj skutečný konec
smířená tiše seděla a počítala...

Dnes i já vím, že její sny se zabily
viděl jsem bílé pláště a slyšel dětský křik
předtím, než jsem vše věděl, jsem se bál
nyní vím, že na ni budu čekat všemi způsoby
její smaragdové oči se zítra opět otevřou,
protože její sny byly vyráběny větrem skrz její vlasy.
Autor fiXXXer, 13.07.2009
Přečteno 381x
Tipy 13
Poslední tipující: Mbonita, sophia92, labuť, Psavec, Sleepless Ioness, Romana Šamanka Ladyloba, Gudula, ziriant, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.cvicime.cz/cviceni-praha/inspirace/malinka.html

13.07.2009 18:06:00 | Romana Šamanka Ladyloba

určitě ti odpustí,
vždyť proto se rodíme,
abychom se naučili odpouštění

ale hlavne z odpustěním s eto má tak, že je potřeba se naučit odpustit i sám sobě ...

"odpusť nám Bože, tak ako i mi odpúšťame našim vinníkom" naše představa o Bohu a jeho schopnosti odpouštět je ekvivalentni naší schopnosti odpouštět, nebo alespoň představě,co všechno ještě odpustit lze ...

13.07.2009 18:00:00 | Romana Šamanka Ladyloba

cítím se z té básně rozoraná

13.07.2009 12:37:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí