V tichosti přišla

V tichosti přišla

Anotace: ... a chtěla mě navždy utišit.

V tichosti přišla

V tichosti přišla z chladných lesů a
začala ve stínech malovat svou krásu
tiše jako šepot v mých mladých uších
kráčela a rozháněla smutná oblaka
její oči byly skleněné a nic neříkaly,
stejně jsem viděl víc než ona tušila
Možná jen tak přišla a chtěla zůstat
a možná o mně vůbec nikdy neslyšela
možná, možná ...

Ale stejně se jedno srdce uzamklo
do náruče tance, pamatuju si
chtěl jsem to ukončit a říct,
že chci být sám, ale nedokázal to
A moje nejistota nezmizela, rostla dále,
jako vlna na moři - ztracena v rytmu
možná jen tak přišla a chtěla zůstat
a možná o mně vůbec nikdy neslyšela
možná, možná ...

... a možná přišla, abych šel s ní
a naproti osudu se vzdal sám sebe
už mnohokrát selhalo to krásné
a já ji už nemohl uvěřit
znal jsem svůj hněv ukrytý v srdci,
když zmizí ten obdiv a klid okolo
a zapomněl jsem lhát ...

A nyní když na to myslím, zdá se mi,
že to byla jediná správná věc v mém životě
dnes vím, že jak přišla, tak odešla
a místo mého srdce si vzala tisíc jiných.
----------------------------------------------------
A moje nejistota nezmizela, rostla dále
jako vlna na moři, ztracena v nekonečném rytmu...
Autor fiXXXer, 14.07.2009
Přečteno 305x
Tipy 15
Poslední tipující: GM, Mbonita, sophia92, padající do neznáma, labuť, Psavec, Unyle Pěl, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása..

14.07.2009 16:19:00 | padající do neznáma

Klobouk dolů smekám,
já na taková slova čekám.

Moc krásně stvořeno a sepsáno.

14.07.2009 11:40:00 | Fenn

pohladil smě slovíčky
ať ta Tvoje te políbi
když usínáš ... za nás
obdivovatelky slovných krás

14.07.2009 10:50:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí