neuróza

neuróza

Anotace: hm. pro džejn a pitbula? já nevím. asi ani ne.

více rychlého občerstvení
víc filmů
dražších a zapomenutelnějších
víc zajímavých zpráv v novinách
poslouchat hudbu v mp3
být šťastný za každou cenu
zdravější
více sportovat
zdravější snídaně více cereálíí a pomerančový džus
méně kávy
více pohybu ve fitness centru
alespoň jednu plastickou operaci
alespoň jeden domácí mazlíček
mít chalupu na venkově
jezdit koncem týdne nakupovat do hypermarketu
jíst míň masa
více zeleniny
číst více knih méně časopisů
jezdit pomaleji
odpouštět si
pěstovat rostliny
chodit na hlučné koncerty
chodit do práce
mít rád svou ženu
chodit na pivo
mít rád své přátele
mít svůj volný čas
spát v pohodlné posteli
více naučných pořadů v televizi
umět správně volit
snít více růžově
nepít alkohol nekouřit cigarety
nikomu nic nevyčítat
milovat se když chceme
smát se když chceme
vyrůst dospět zestárnout a umřít
vychovat děti
naučit děti stárnout
být zkušený
být silný
být svůj
být vtipný
mít šarm
mít kouzlo osobnosti
dostat vše co si zamanem
pečovat o své zuby
nebýt tlustý
být poslušný
víc aut
víc obědů ve fast foodu
nebýt nemocný
usmívat se
nedávat najevo city
řídit velkou společnost
umět postavit hrad z písku
mít dovolenou
plavat v moři
nosit kravatu
pít studené nápoje
jíst zdravě
pít zdravě
myslet zdravě
být zdravý
být slušný
neodmlouvat
vše se naučit
poslouchat
naslouchat
neumírat předčasně
být šťastnější
moderní
v moderním světě
Autor Twentyseven, 14.07.2009
Přečteno 231x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle sem jiz cetla

Re-klamy a 'trendy'
Usmivej se Candy

14.07.2009 21:28:00 | Romana Šamanka Ladyloba

zajímavé

14.07.2009 20:56:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí