Dotyky

Dotyky

Anotace: ..

Sbírka: Drozdovská recese

Dotkla bych se nebe
Holou dlaní.
Dotkla bych se květin,
Které ve větru plápolají…

Dotkla bych se srdce,
Co postupně ztrácí cit,
Sáhla bych si na dno,
Uvědomila si,co všechno chci
A nikdy nebudu mít.

Dotkla bych se nebe,
Protože ty jsi můj kus oblaků
Ten upřímný,modrý..
To moře zázraků.
Autor Dullsinea, 15.07.2009
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: staruska, Elza511
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky napsáno

22.07.2009 07:21:00 | staruska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí