Maminko

Maminko

Anotace: Napsáno mamince k narozeninám

K tvým dnešním narozeninám, přeju ti moc zdraví, štěstí
tahle krásná kytička tohle věstí.
Jsi maminka nejlepší, ostatní jen třeste se,
jen ty mě vždy utěšíš a s problémy pereš se.
Věz že vždy budu stát při tobě, budu ti krýt záda,
teď však chci ti jenom říct, že tě mám moc ráda!
Autor MyScene, 15.07.2009
Přečteno 600x
Tipy 2
Poslední tipující: j.c.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Maminka si jistě takové přání zaslouží.
***
Jiří senior

16.07.2009 20:29:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí