Tanečník

Tanečník

Anotace: ...

„Smím prosit?“ život se ptal,
na odpověď nečekal.
Uchopil ruku alabastrovou,
na parket táhne ji za sebou.

Vede a neohlíží se zpět.
Levou ruku v mou vplet,
pevně svírá útlý pas.
Každý krok odměřuje čas.

Nožky cupitají za ním,
přemýšlet sotva smím.
On zběsile uhání po parketu,
já za ním vlaji v bezmocném letu.

Hlava se motá ve víru piruet,
upadá k nohám z klopy květ.
Z opojného tance klesá k zemi
tělo znavené životními kreacemi.
Autor Eva:-), 15.07.2009
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Hloupá Květinka, jedam, stravla, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já už jen klopítám a při tom kleju

17.07.2009 18:15:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí