NĚHA

NĚHA

Anotace: VŠICHNI JI HLEDÁME NĚKDO JI UŽ NA ŠEL A JINÝ ZAS NA PIVO ZAŠEL ALE BEZ NI ŽIVOT JE JAK TMA ALE JE POTŘEBA HLEDAT A JEN TAK SE ŽIVOTU NEDAT

NĚHA
Voda protéká břehy,
a já chci prožít trochu něhy,
s osobou opačnýho pohlavý!!
KDY se laska dostaví?
To kdybych věděl,zajímavá otázka .
Pomohla by procházka po městě.
KDE jseš LÁSKO!!
TADY!! na cestě.
Jdu k tobě!!
a myslím na tebe.
TVOJE jméno napíšu do noční oblohy.
Věříš na BOHY!!
VĚŘÍM!!
VZDÁLENOST od oka na oblohu měřím.
Probíhá mi rychlost před očima,
naše noc právě začíná.
Hladím tě po vlasech,
němý v ůžasech,
jaká krása vyzařuje z tebe!!
SI mé nebe!!
Záříš ,ty mě svádíš?!
Nemohu popadnout dech .
Ležím s tebou na zádech,
a koukám do noční oblohy plné hvězdiček!!
DRŽÍM tvůj a ty můj malíček.
Jsi nejkrásnější z hvězdiček!!
Na naší PLANETĚ!!
Autor pepa čech, 16.07.2009
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Pevya, Elza511
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je kouzelné vyznání.

15.01.2010 17:51:00 | Pevya

..tak to je hezký Pepíku!!..

18.07.2009 21:23:00 | Elza511

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí