Upír

Upír

Anotace: Můj osobní upír...je to dost krátké, malé pomatení smyslů...

Upír je živý tvor
má krev v srdci i na rukou

Upír je růže co hezky voní
a přesto trny tě popíchají

Upír je tma co září v noci
jak ve dne slunce tě má v moci

Upír je droga na níž jsi závislá
vzepřít se to je síla nadlidská

Upír má tesáky co touží po krvi
jak hladce zasunou se do tepny

Upír cítí pulsující krev
a proto své blízké i sebe střež

Upír je stín co proklouzne kolem tebe
hned co na obloze slunce vybledne

Upír je legenda je to prosté
tak jako tak má smysly ostré

Upír je živý v každém z nás
není to láska nenech se zmást
Autor Wolf girl, 16.07.2009
Přečteno 371x
Tipy 5
Poslední tipující: E., 4LJFilip, Vlk v rouše, Bloodmoon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí