Líbáme vidiny týdnů

Líbáme vidiny týdnů

Anotace: můžeme...o nás jen

jsem jako psi v zrezivělých klecích
polykáme vlajky našich otců
ukrýváme se ve vlasech snivých milenců
jako víly nad řekou
ztrácíme se...

ztrácím se
v jednohlasných zítřcích
v zlatých zubech ukrajinských proroků
proplouvám mraky našich lásek
jako mořem

omlouvám naše křivdy
nad měsícem
nad vodou
se mi odráží naše obličeje
a zlostí mi drápou
po mě
ničí svoje prsty

škrábou mi oči
před svým domem

škrábou mi lístky
myšlenek

ztrácí se v sobě
naopak
vrací mi touhu
ponořit se

mezi vás
za vás
lenivě skučet

nad šaškovským zákonem
ztracených ideálů

psi našich pondělků

vyplivané krve
Autor DIDADA, 18.07.2009
Přečteno 242x
Tipy 12
Poslední tipující: hašlerka, Aurelius, Psavec, Mbonita, jedam, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí!

20.10.2009 20:19:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí