Naše sestra noc

Naše sestra noc

Anotace: ...

skrýváš se
za zlatým nachovým paprskem slunce
jistě lásko, už sme ochočený zvířata..

někdy jsme si hráli
na sněhový vločky
a tak
povídali
o skutcích
který sme neuměli
bloudili sme

bloudíme
prachovýma cestama
obsypanýma lískama růží
smějeme se
bolesti v našich očích
utíkáme zeleným snům
v nachových peřinách sníme

odpočítávám roky
tvoje pamět
jen..

jen tvoje kroky
hlučně znějící
pod domy vyšších lidí

jen tohle vím..
Autor DIDADA, 18.07.2009
Přečteno 233x
Tipy 8
Poslední tipující: Aurelius, Hloupá Květinka, sestra-konec, jedam, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí