AŤ JSTE

AŤ JSTE

Anotace: NEJDE O TO JESLI JSI VYUČEN ČI PO PROMOCI V ČECHÁCH PROSTĚ VLÁDNOU CVOCI A MAJ NÁS VE SVÝ MOCI ZATÍM!!

AŤ JSTE
vyuceni či po promoci
jste naši otroci!!
VZKAZUJÍ!
A s občany handlují
v různých cifrách!!
A TO ještě nemají hledanýho PITRA!!
POLICEJNÍ vozy
musí šetřit benzín
vzkazuje LANGER!!
PIRÁTI unesli tanker.
DO České Země
zamířil OBAMA.
SE vzkazem !!
KRIZE už je za náma,
JEN EVROPU to kosí!!
A poslanci se pyšně nosí.
KDE JE!!
lidský dav.
V ulicích už měli
dávno zvonit zvony!! BIM BAM BIM BAM
A ty!!
co na zem ČESKOU serou
pořádat hony!!
ALE teď
přišli rony slz
a ČESKÝ lid nejspíš zmrz!!
Autor pepa čech, 18.07.2009
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Elza511, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdu máš,je to vyzva pro nás

19.07.2009 14:36:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí