Hvězdy v hlavě 2

Hvězdy v hlavě 2

Anotace: ... a ticho v rukách.

Hvězdy v hlavě 2

Řekni mi jediné - to čekání je stále smrt ?
najdi mi moment, kdy jsem byl děckem,
které se cítilo být připraveno pro věčný odchod
Neptal jsem se tě, proč existuješ tady a ne tam
neptej se, proč cítím odlišně než ostatní okolo
každý den jsem vyprazdňoval bolest ze svého srdce
a dnes jsem unavený víc než si myslím
Nemůžeš pochopit ty věci, které jsem prožil tam v městě
a nemůžeš spočítat ten ztracený čas kvůli mě
nikdy nemůžu milovat někoho jiného než ji
nikdy nemůžu milovat někoho jiného než ji

Byl jsem opilý touhou a její rty se náhle ztratily
ztratil jsem se ve věčném městě a můj sen explodoval
den mého návratu byl šťastný jen pro tebe,
protože jsi ještě netušila, jak moc jiný se vrátím
našla jsi mě a zároveň jsi mě ztratila, nejsem zlý
a nejsem sobec, když říkám, že tě nepotřebuji

Řekni mi jediné - to kvílení vlků je dětský pláč ?
najdi mi ten moment , kdy jsem byl děckem,
které se cítilo být připraveno pro věčný odchod
chci znovu cítit ty hvězdy v hlavě
a ticho v mých unavených rukách.
Autor fiXXXer, 19.07.2009
Přečteno 256x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Jana M., Mbonita, sophia92, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a smutná atmosféra mě opět pohltila.

20.07.2009 13:01:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí