Rozdvojená duše

Rozdvojená duše

Anotace: (19.7.2009)

Toužím být svázaný tvou krásou,
toužím spojit svou duši s tvojí,
toužím se v tobě ukrýt před další masou,
jsem člověk, jenž se sám bojí.

Toužím tě vzít za ruku a nepustit,
navždy tě držet, být jenom s tebou,
před dalšími pohledy moh bych se rozpustit,
jiné než tvé ruce mě zebou.

***

Toužím po volnosti a svobodě,
toužím procestovat celý svět,
toužím mít žaludek po ránu na vodě,
chci zažít nekonečný extatický let.

Toužím po samotě, jež ale nebolí,
toužím si udělat přikrývku z buše,
chci vyletět do míst, kde hnízdí sokoli,
toužím spojit oba díly své duše.
Autor démon zatracení, 19.07.2009
Přečteno 437x
Tipy 17
Poslední tipující: Fenceless, Charibeja, Hloupá Květinka, urcite.me.neznas, Romana Šamanka Ladyloba, Maličká Peťulka, Bíša, Woski, kikis, Kamil Princ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslední větou jsi mě okouzlil..jako vždy...chci spojit dva díly své duše...tolik mi tím připomínáš touhy mé.Naplněné

04.08.2009 01:24:00 | urcite.me.neznas

:-)

27.07.2009 22:22:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Vaše touhy mě odrovnávají. Pardon, tvé...

20.07.2009 09:45:00 | kikis

Zajímavá báseň s vnitřní krásou, poutavými obraty a dobrým rýmem.

19.07.2009 20:57:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí