Zagreus III

Zagreus III

Anotace: .

Ta jiskra to jsem já
bez úsměvu a bez tváře
hluboko dusím se
otrok vlastního žaláře

Strávit vás nemohu
ústa plná hnisu mám
plivu pravdu okolo
do sebe se nedívám

A to jen proto,
že miluji sebe
více než
Vás

A to mám za to,
že ztrácím
se sebou
Čas

Věčnost
mi odpustí
Vaše
spasení
Autor Ja-Mijina, 19.07.2009
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: dead-head
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí