Obraz temna

Obraz temna

Anotace: armáda mušek neodbytných ..co dupou svou písničku.

Tmavá kůže,snědá pleť
Čelem vzad..a vpravo hleď!

V prachu a blátě
v daleké zemi
uprostřed polí
pot zalitý krví.

Jak armáda mušek neodbytných
dupou svou písničku.
Jak nelítostný boj svádí
sedlák když krotí svou klisničku.

Žoldáci za prachy, nemajíc srdce
prázdno a temnota
ovládla jejich duše.
Pot stéká jim po těle
tak horkém..a jejich krok
tep Mustanga co po prérii kluše.

Tmavá kůže,snědá pleť
Čelem vzad..a vpravo hleď!

V prachu a blátě
v daleké zemi
uprostřed polí
pomníky zalité krví.
Autor Tanzania, 21.07.2009
Přečteno 313x
Tipy 22
Poslední tipující: fab four, divoska_jaja, střelkyně1, Bíša, Mbonita, Psavec, Zpátky, Kapka, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Byl jsem vojákem, dnes máme žoldáky.

21.07.2009 19:26:00 | Psavec

perfekt, st

21.07.2009 14:16:00 | Juraj Hrom

Je to krutý řemeslo

21.07.2009 07:43:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí