andre čeri (do nebe)

andre čeri (do nebe)

Anotace: z poznámek - vzpomínka na sobotní noc :)

Malinká hospoda
a plná lidí,
nepotřebují estrády, baviče,
protože sami se rádi baví,
zpívají, tancují,
do rytmů bouchají,
úsměvy i potlesk
a takový ten úspěch,
co voní člověčinou, sklidí

Kytara, harmonikář,
lidi snad z celé Evropy,
a každou další písní,
otevírají se,
ze srdcí a aort
stoupá tady energie,
máme dnes bašavel,
oslavujeme žití

Ať tahle radost dopluje,
až tam někam nahoru
andre čeri le Devleske

Ať se alespoň tím
malinkým kouskem energie
rovnováha a harmonie
světa obnovuje
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 21.07.2009
Přečteno 295x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Meriel, Gudula, nejsembásník, Bíša, Mbonita, Psavec, sophia92, Květka Š., padající do neznáma, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná vzpomínka odletěla - do nebe...

22.07.2009 10:17:00 | nejsembásník

bzučí jako v úle
to jsou krásné chvíle

21.07.2009 15:12:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí