ČEZ- REP SONG

ČEZ- REP SONG

Anotace: Je to báseň o našem dodavateli elektriky spojeným s našimi politiky

ČEZ
ELEKTRIKU zdražujou
kapsy si plní penězi
nás slušnejch lidí!!
Ať se stydí!!
Jsou to psi zvykly moc mlsat peníze
CO je to za zvíře!!

Kdo kdo na lidi je pes no přece
SPOLEČNOST ČEZ

CO je to za zvíře!!
CHUDÁK pes společnost ČEZ
Výnosy jim nestačí!!
Jejich manažéři maj vysoký platy!!
Vyzývám ČESKOU REPUBLIKU!!
dejme lekci tomu psíku.
Co nám cpe v televizi, na bilbordech reklamy
měl by dostat do tlamy lekci,
občani pojďme k věci!!!

KDO kdo na lidi je pes
no přece společnost ČEZ

POSTAVIL se Temelín
MĚL řešit ČESKÉ republiky splín !!
Nedostatek elektriky !!
vyzvěte politiky to štěně!!
Ať s námi začne mluvit o rozumné ceně!!!
Autor pepa čech, 21.07.2009
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Elza511
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí