Stmívání, když svítá

Stmívání, když svítá

Anotace: ...

Čtvrtá ranní,hlava třeští,
tma se venku zvolna vzdává,
na Tvé tváři slza jen pomalu zasychává..

Vánek svítání,hladí ti tvář-
tu,kterou v zrcadle vůbec nepoznáš..

Noční můry místo spánku,
napsaly si tvou emailovou schránku
a vytiskly nevítanou pozvánku..

Mají snad tucet volňásků
na představení-tvého sebezničení..
Znají přístupová hesla ke Tvé duši,
a k smrti rády ji mučí..
Autor saralara, 22.07.2009
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, WAYWARD, zrrrr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co tě nezabije, to tě posílí
a je mi líto těch, co jiné mučí,
ale je to jejich osud

22.07.2009 10:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí