Královna dnešní noci

Královna dnešní noci

Anotace: ... bude tancovat až do ranního roztrhání duše.

Královna dnešní noci

Mohla bys tancovat až do úplné nahoty
mohla bys tancovat do ranní extáze
a to díky mě a tvé ochotě vyzkoušet
nepoznanou noční horečku...
Každému můžeš s úsměvem zalhat a
užívat si ten okolní zájem o tebe
navždy si díky mě budeš pamatovat
tuhle party a tenhle klub v temné ulici,
kde bys mohla tancovat do ranního svitu
a do úplné nahoty a posedlosti sebe samé...
V mém bílém světě můžeš mít cokoliv a
můžeš cítit víc než žena cítit může a
stát se královnou dnešní noci a
poté i královnou našeho bílého snu.
------------------------------------------------
tancuj, tancuj, dokud vidíš zářivé barvy
a úsměv v poplivaném zrcadle
ty pocity v tobě ti nikdo nevezme
a já ti je můžu jen znásobit
tancuj, tancuj, dokud ti síly stačí
a reflektory tě osvětlují
jsi princeznou, staň se královnou
a vládni těm ubožákům v tomhle bílém světě
buď královnou dnešní noci a naše srdce jsou tvá
buď královnou dnešní noci a zhasni všechny světla,
ať svítí jen bílá a neón v tvých nosních dírkách.
Autor fiXXXer, 22.07.2009
Přečteno 322x
Tipy 9
Poslední tipující: sophia92, Mbonita, hašlerka, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí