sama

sama

Anotace: ...

Končí další den
Kdy se sama světem ploužím
Se svými vzpomínkami tu jsem
Po objetí toužím

Večer je přede mnou
Stejně osamělý jako bude ráno
Kde je budoucnost nás dvou?
Je to někde psáno?

Čekám jako vzorná žena
Čekám až se vrátíš
Láska nevyprchá jak ve vaně pěna
I když samota mě trápí

Neboj, mám tě stále plnou hlavu
Nějak to ustojím
V plné vaně pěny plavu
Jen to jde hůř, když sama snídám

Když sama večer jím…

Mám chuť na tebe, jahody a víno šampaňské
Tak proč se sama koupu?
Asi mi něco spadlo do oka, nějak se leskne
Písničku si broukám, hlavou do stran houpu

Touha po tobě mě vyčerpává
Chci své tělo, proplést s tvým
Ty sám, já sama spávám
Tak babo raď, co s tím?
Autor Gudula, 22.07.2009
Přečteno 240x
Tipy 5
Poslední tipující: Indigo, kuskus pruhovaná, Agniezka, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička je pěkná,takové příjemné čtení.

22.07.2009 13:30:00 | Květka Š.

Těžké radit, ale asi... rozběhnout se tam, kam tě srdce táhne.

22.07.2009 12:21:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí