Cítit se svobodně

Cítit se svobodně

Anotace: -

Poslouchám se,
Duše ke mně hovoří,
Šeptá o pomoc,
Aby svobodná byla
Od těla odstřižená
Pocítila svobodu nezávislosti
Od předsudků a povinností
Od hranic a plotů
Pro mne a pro tebe
Tančící svobodné duše
Které si ne/chybí
Které se ne/potřebují
Které se ne/milují
Prostě jsou
Autor Ja-Mijina, 22.07.2009
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: dead-head, Kamil Princ, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velké já vychovává to malé já, protože se chce nechat poznat
malé já vychovává velké já, protože chce poznávat tak, jak unese

12.08.2009 16:41:00 | dead-head

Však duše to poradí, zkus jí naslouchat

22.07.2009 20:47:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí