nebezpečná hra

nebezpečná hra

Anotace: titulek zde mluví za vše

Sbírka: Láska

Mé oči jsou plné slz, smutku a nedůvěry,
je ta tvá báseň snad důkazem nějaké hry?,
vážně už nevim, co si o tom myslet mám,
každým dnem steskem umírám.

Nenech mě už déle takhle čekat,
pač se mi po tobě začne stýskat,
tvůj úsměv stále před sebou vidím,
proč je tomu tak, nevím,

Do tvých očí chci pohledět,
mé jméno nemusíš u toho vědět.
Autor majainka, 23.07.2009
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí