Řekni mi pivní tácku

Řekni mi pivní tácku

Anotace: ...malá prosba k pivnímu tácku...

Řekni mi pivní tácku pohádku,

o životě, který jsme žili,
o životě o němž jsme snili,
o bláznovstvích, které boří hráze,
o lásce, co působí nesnáze,
o touze k žití,
o marnotratném bytí,
o válce s životem,
a o životě za plotem,
kde končí náš výběh,
teprv začíná ten příběh.

Pověz mi tácku pivní,
nebudeš jistě první,
o těch, co na tobě pili,
o těch, co zatraceni byli,
mluv o dekadencích,
a osudu milencích,
o undergroundu bytí,
jak každý z nás to cítí,
svěř se s touhou po svobodě,
mluv i o stoleté vodě,
povídej mi svou pohádku,
od konce až do začátku,

tak nenech se prosit a povídej...
Autor Atropabelladonna, 24.07.2009
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, dead-head
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vybornej napad, ale forma zpracovani prumerna - takova rikanka (soudim i z tvych dalsich basni - krom prvnich dvou)

24.07.2009 08:56:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí